Naudinga Malonumui

Pradžiamokslis: kaip pasirinkti ir naudotis sekso žaislais

pagal Naughty.lt Administratorius ant Jun 25, 2024

Pradžiamokslis: kaip pasirinkti ir naudotis sekso žaislais

Paieškos didžiuliame sekso žaislų pasaulyje gali būti švelniai tariant bauginančios. Nesvarbu, ar perkate sau, ar kam nors ypatingam, pats laikas suprasti daugiau apie sekso žaislui. Norite sužinoti, kokius sekso žaisliukus pasirinkti laimingesniam, visaverčiam seksualiniam gyvenimui? O gal jums įdomu išplėsti savo žaislų akiratį, bet ne visada esate tikri, ką ir kaip pasirinkti.  Jei jus glumina penio žiedai, erzina vibratoriai ar galbūt domina užpakalio kamščiai, skaitykite toliau ir atraskite nuostabaus sekso žaislų pasaulio ypatybes.

 

Kodėl žmonės naudojasi sekso žaislais?

Sekso žaislai gali suteikti visiškai naują įspūdžių ir malonumo dimensiją tiek asmeniškai, tiek poros žaidimui, nesvarbu, kokia jūsų lytis ar seksualinė orientacija.

Daugelis žmonių naudoja sekso žaislus šiems tikslams:

  • Eksperimentuoti su įvairiais žaidimo tipais ir pojūčiais
  • Atrasti, ištirti ir išplėsti seksualines nuostatas
  • Pasiekti stipresnį, intensyvesnį ir mišrų orgazmą
  • Rasti pagalbą sprendžiant medicinines problemas, tokias kaip erekcijos sutrikimas
  • Revoliucionizuoti ir optimizuoti seksualinę laimę

Populiariausių sekso žaislų kategorijos

Vibratoriai

Turbūt nesunku atspėti, kad vibratoriai yra vibruojantys sekso žaislai. Vibratorių yra daugybė įvairių formų ir dydžių, nuo klasikinių realistiškai atrodančių iki lenktų stimuliatorių, kiškučio ar kulkų formos ir t.t. Nesvarbu ką norite pamaloninti – klitorį, G ar P tašką, tiesiąją žarną, sėklides ar kitą tam tikrai rasite vibratorių, kuris išpildys jūsų troškimus.

Dildo

Dildo sekso žaislai yra įterpiami (dažniausiai į makštį ar išangę), kurie suteikia tiesioginį pasitenkinimą ir idealiai tinka tiems, kurie ieško žaislo, kuris suteiktų vidinę stimuliaciją. Dildo yra įvairių dydžių, formų ir estetinės išvaizdos, jie suteikia malonumus įvairiomis formomis. Dildo pasaulis toks įvairus, kad jame rasite praktiškai bet kokio dydžio ar ploto dildo, nuo ilgų ir storų iki mažesnių dildo, kurie labiau tiks pradedantiesiems.

Dildo būna tiek tikroviškų tiek ir nerealių formų. Tikroviški dildo meistriškai imituoja žmogaus kūno formą (penio) iki detalių, tokių kaip gyslos, venos, kūno spalvos atspalviai. Netikroviški dildo iš kitos pusės yra meniniai kūriniai, kurie gali atrakinti įvairias fantazijas jūsų galvoje. Daugelis dildo taip pat yra saugūs naudoti išangėje.

Vaginaliniai kamuoliukai ir meilės kiaušiniai

Diskretiški ir seksualūs  kamuoliukai yra maži, apvalūs rutuliukai, sėdintys jūsų makšties viduje, kad treniruotų dubens dugną. Jie gali būti naudojami solo, preliudijų metu arba lauke. Taip pat žinomi kaip „Kegelio kamuoliukai“, kamuoliukai yra fantastiška treniruočių priemonė vaginoms; jie stiprina jūsų makšties raumenis, o tai gali sukelti stipresnius orgazmus, pagerinti šlapimo pūslės kontrolę ir gali padėti stipriau susispausti prasiskverbiančio sekso metu.

Meilės kiaušiniai yra kiaušinio formos vibruojantys žaislai, kurie stimuliuoja G tašką ir makštį. Šie sekso žaislai, taip pat žinomi kaip „kiaušinių vibratoriai“ ir „vibruojantys kiaušiniai“, dažnai būna su nuotolinio valdymo pulteliu, kad būtų lengva valdyti laisvų rankų įrangą. Su programėlėmis suderinami arba nuotoliniu būdu valdomi daugelio stilių modeliai puikiai tinka poroms žaisti, nesvarbu, ar tai būtų miegamajame, mieste ar dideliais atstumais.

Analiniai kaiščiai

Kai galvojate apie analinius žaislus, pirmiausiai į galvą ateina analiniai kaiščiai. Paprastai kalbant šie kištukai (kurių yra stacionarių, vibruojančių ir pripučiamų) yra kūgio formos, prasidedantys mažu galu ir švelniai didėjantys lyg kaiščio galo. Visi analiniai kaiščiai turi platėjančius pagrindus, kurie neleidžia jiems negrįžtamai įsisiurbti tiesios žarnos viduje. Kaičiai paprastai turi ploną kakliuką, kad būtų patogu juos dėvėti. 

Analiniai kaiščiai dažniausiai naudojami tam, kad švelniai ištempti ir praplatinti išangę, prieš mėgaujantis kažkuo didesnius pavyzdžiui peniu ar dildo. Kaiščiai sukuria pilnatvės ir spaudimo pojūtį, tuo pačiu stimuliuodami jautrias vidines ir išorines išangės nervų galūnes.

Kai orgazmo metu dubens raumenys susitraukia, užpakalio kaištis gali sustiprinti pojūtį, kai spaudžiate. Analinio kaiščio naudojimas, kaip seksualinio repertuaro dalis gali sukelti intensyvų ir nuostabų orgazmą.

Analiniai karoliukai

Analiniai karoliukai susideda iš trijų ar daugiau lygių plastikinių, metalinių arba stiklinių karoliukų sujungta lanksčia medžiaga. Keli pirmieji karoliukai paprastai būna mažesni ir pamažu didėja, todėl keliaujant link žaislo pagrindo galite mėgautis vis didesniu ilgiu ir apimtimi.

Šie analiniai karoliukai gali būti naudojami norint išskirtinai stimuliuoti išangę arba pagerinti masturbaciją ar lytinius santykius. Analiniai karoliukai suteikia jums užpildymo jausmą, kuris daugeliui žmonių būna nepaprastai malonus ir gali įprastą orgazmą pakelti į naują lygį.

Analiniai karoliukai yra puikus būdas eksperimentuoti, jie leidžia jūsų kūnui lėtai ir švelniai prisitaikyti prie didėjančios dydžio savo tempu. Dėl savo graduoto dydžio, lygių sferų ir ergonomiško, lengvai naudojamo ir lengvai įdedamo dizaino analiniai karoliukai yra puikus žaislas visiems analinės patirties lygiams.

Penio žiedai

Penio žiedai dar kitaip žinomi, kaip ištvermės ar meilės žiedais, yra žiedai, kurie neleidžia kraujui tekėti atgal per varpą. Jie gali suteikti ilgiau trunkančia sunkesnę erekciją ir taipogi gali padidinti abipusį malonumą poroms sekso metu. Paprastai penio žiedai gaminami iš tamprių medžiagų ir yra įvairių stilių. Pavyzdžiui vieno arba dviejų žiedų dizaino, kad numalšintu skirtingus stimuliavimo norus.

Penio žiedus lengva dėvėti, prieš uždedant patepkite juos lubrikantu. Rekomenduojame dėtis kol penis dar nėra erekcijos būsenoje, peniui pasiekiant erekciją žiedas idealiai prisitaikys. Tikėtina, kad iškarto pastebėsite žiedo privalumus.

Vibruojančio penio žiedo variante dažniausiai įtaisyti vibruojantys blokai, kurie sustiprina naudotojo ir partnerio simuliaciją. Dauguma jų turi tekstūruotą, į priekį nukreiptą vibruojantį išsikišimą, kuris stimuliuoja klitorį sekso metu, o kiti stimuliuoja kamuoliukus, išangę ar tarpvietę, kad sujaudintų dėvėtoją.